Dakbedekkings materialen

Tolkning og definisjoner

Inkludert men ikke begrenset til typen mobilenhet du bruker, mobilenheten din Unik ID, IP-adressen til din mobile enhet, ditt mobile operativsystem, din type telefonen Mobiltelefon, mobiltelefon nettleseren du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Bruksdata

Personopplysninger er all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar person Individuelt.

Tjenesteleverandøren er enhver fysisk eller juridisk person som Data om i selskapets navn.

Bruksdata

Hvordan bruker vi din personlige informasjon? Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler generelt for å oppfylle bestillinger plassert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne frakt og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å: - å kommunisere med deg; - Sjekk våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og - i samsvar med dine preferanser for å gi deg informasjon eller reklame relatert til våre produkter eller tjenester. Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å spore potensielle risikoer og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å lage analyser om hvordan kundene våre ser på og samhandler med nettstedet, og for å måle suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer). Deling av din personlige informasjon Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi nettbutikken vår til å drive - du kan finne ut mer om hvordan vi bruker din personlige informasjon her. Vi bruker også for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan finne ut mer om hvordan vi bruker din personlige informasjon her. Du kan også velge bort bruk her. Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon i samsvar med gjeldende lover og forskrifter, for å svare på stevning, søksordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller på annen måte for å beskytte våre rettigheter. Når vi stoler på samtykke som det juridiske grunnlaget for behandling av informasjon vi er deg og din landet krever foreldres samtykke.

Det refererer til tredjepartsbedrifter eller personer som er ansatte av selskapet for for å legge til rette for tjenesten.

Vi bruker din personlige informasjon for å tilby og forbedre tjenesten. Gjennom bruken av tjenesten gir deg tillatelse til å samle inn og bruke informasjon tilsvarende med dette Personvernregler.

Under visse omstendigheter kan det hende at selskapet trenger å behandle dataene dine personlig avsløre hvis loven krever det eller som svar på gyldige forespørsler fra Myndighet (f.eks. Domstol eller myndighet).

Utførelse av tjenesten på vegne av selskapet for å utføre tjenesten Tjenester i forbindelse med tjenesten eller for å hjelpe selskapet med å analysere bruken service.

Når du bruker tjenesten, samles bruksdata automatisk.

Nettlesertype, nettleserversjon, sider i tjenesten vi bruker Besøk, tid og dato Ditt besøk, tid output på disse sidene.

Bruksdata refererer til data som automatisk samles inn eller genereres gjennom: bruk av tjenesten eller infrastrukturen til selve tjenesten (f.eks. varigheten av en besøk på sider).

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene og prosedyrene for innsamling og bruk avsløring av informasjonen din når du bruker tjenesten og forteller deg selv om din rettigheter for personvern og hvordan loven beskytter deg.

Vi vil varsle deg via e-post og / eller et tydelig varsel om tjenesten vår, Før endringen trer i kraft og er oppdatert Siste oppdatering; på toppen av det Personvernregler.

Bruksdata refererer til automatisk innsamlede data generert av Bruk av tjenesten eller selve tjenesteinfrastrukturen (f.eks. Varigheten av en sidevisninger).

Konto betyr en unik konto opprettet for å få tilgang til tjenesten vår eller deler av tjenesten vår.